Dekorativni – Prirodni kamen

Dekorativni – Prirodni kamen

Dekorativni – Prirodni kamen je materijal koji traje vječno,to dokazuju brojna zdanja iz prošlosti koja su se očuvala upravo zahvaljujući
kamenu.Današnja upotreba prirodnog kamena se u većini slučajeva svodi na kamene obloge kojima oblažemo podove,zidove,stepenista,ograde,stubove i ostale gradjevinske elemente.
Osim sto se odlikuje svojom trajnošću,prirodni kamen se odlikuje i lijepim atraktivnim izgledom,čija ljepota nikada ne zastarjeva.

Postoje više vrsta prirodnog kamena,najširu primjenu kod nas imaju mermer,granit i peščar.Naši majdani su od davnina puni izuzetno kvalitetnim peščarom,koji je zbog svojih odličnih građevinsko-arhitektonskih osobina našao široku primjenu kako za unutrašnju upotrebu ,tako i za spoljnu.

Dekorativni kamen prirodni obrađujemo po želji kupca,kamen se iz majdana dobija u obliku krupnih stijena koje se kasnije obrađuju u zavisnosti od namjene: sečenjem,izbijanjem,cijepanjem,brušenjem,štokovanjem i poliranjem.Zahvaljući tim osobinama kamena,da podnosi sve vrste obrade,u ponudi imamo bukvalno sve od kamena.

U ponudi imamo prirodni kamen u obliku kamenih ploča nepravilnog oblika,kamene ploce sjecene na odgovarajuće dimenzije,usko sječene kamene ploce ili štanglice (veoma atraktivnog izgleda),kamen za enterijer,kamene ploce za stepenice,kamen za fasade,kamen za ograde,kamen za kamine,kamen za staze,kamen za podove itd.

Pored prodaje kamena vršimo i profesionalnu ugradnju kamena sa iskustvom dugim 20 god. i mnogobrojnim zadovoljnim mušterijama.

Ponosni smo jer kvalitetom dekorativnog kamena ubedljivo prevazilazimo čak i poznate evropske brendove od kojih se neki mogu naći na tržištu Bosne po cijeni koja je višestruko veća od cijene našeg proizvoda. Domaći proizvođači nam nisu konkurencija, bar kada je reč o odnosu cijena-kvalitet.

Proizvod vjerno dočarava izgled vrhunskih kompozicija prirodnog materijala – takvih koje bi, čak i kada bi bile dostupne na tržištu imale veoma visoku cijenu. Naš fasadni kamen krase i apsolutna postojanost boja koje čine da on više decenija može krasiti fasade izložene najoštrijim atmosferskim uticajima.Osim na fasadama naš proizvod se može primeniti i u enterijeru kao vrhunski dekorativni materijal.