O nama

FAZLA d.o.o

Stanična bb 72283 Turbe

Kamen uvozimo iz Italije, Turske, Indije, Španjolske i Kine.

U našem asortimanu kupci mogu naći podove, fasadne ploče, stepenice, šankove, prozorske klupice, obloge za kamin, kuhinju i radne površine, ploče za umivaonik, kao i proizvode za različite namjene i potrebe kupaca.

U rezanju i obradi kamena koristimo moderne strojeve kako bismo pouzdano i što brže mogli izvršiti narudžbu, udovoljavajući potrebama naših kupaca.

Kod nas možete računati na profesionalne savjete, prijateljski stav i spremnost za pomoć, kao i prikladnu prezentaciju robe.

MONTAŽA

Uz široku paletu proizvoda, naši kupci imaju pristup profesionalnim timovima za postavljanje kamena širom zemlje. Također, naši instalateri i stručno osoblje rado će vas posjetiti i dati vam korisne savjete i ideje za uređenje poslovnih prostora, restorana, hotela, kafića, trgova, terasa, obiteljskih kuća, stanova itd.

NADGROBNI SPOMENICI

Osim građevinskog programa, tvrtka se specijalizirala za izgradnju nadgrobnih spomenika i obiteljskih grobnica (katoličkih i pravoslavnih, izgradnju nadgrobnih spomenika za pripadnike islamske vjere, i spomen-obilježja svih vrsta. Veliki broj modela i vrsta kamena udovoljavaju svim zahtjevima i potrebama kupaca.

VELEPRODAJA

Za sve tvrtke za obradu kamena nudimo mramorne i granitne ploče velikih dimenzija i različitih debljina, pogodne za daljnju obradu i proizvodnju raznih gotovih proizvoda.